Activatie Campagnes Cases

 

Thule Nederland

Opdrachtgever
Eigen beheer

Doelgroep
Studenten tijdens de Back to School periode

Rugzakken, notebooktassen en laptopsleeves van Case logic voor studenten
Voor Case Logic ontwikkelden wij een roadshow langs studentenfestivals tijdens de eerste weken van het nieuwe collegejaar. Uitgangspunt was dat studenten kennis konden maken met het assortiment van Case Logic en gewezen werden op de lopende actie bij de Media Markt.

Studenten kennis laten maken met het assortiment en op de hoogte brengen van de lopende actie

Bij de uitvoering waren wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de campagne alsmede de ontwikkeling van de beeldmaterialen gebruikt tijdens de roadshow en POS materialen in de Media Markt.

Mediamarkt

 

Thuisbezorgd.nl

Opdrachtgever
Thuisbezorgd.nl

Doelgroep
Studenten die op zichzelf wonen

Aansluiten van nieuwe klanten in de doelgroep 18-23 jaar
Hoe bereik je jongeren tussen de 18-23 jaar die net op zichzelf wonen en nog geen account hebben bij Thuisbezorgd.nl? Door onze ervaring met de doelgroep studenten hebben wij in kaart waar ruim 60.000 studenten wonen in de 15 grootste studentensteden in Nederland. Voor Thuisbezorgd.nl bezochten wij deze adressen 2x in 6 maanden tijd en verraste hen met een speciale korting op de bestelling.

Deze campagne begint met kennis van waar de doelgroep zich bevindt

Tijdens de uitvoering van deze actie hebben wij tienduizenden adressen bezocht en bewoners op de hoogte gebracht van de korting. De gehele uitvoering in 15 studentensteden vond plaats in 1 week tijd.

Thuisbezorgd

© Copyright 2017 Box Concepts - All Rights Reserved