Box Concept Cases

 

Studentenbox

Opdrachtgever
Eigen beheer

Doelgroep
Studenten die op kamers wonen

Een begrip onder studenten
Jaarlijks ontvangen 30.000 studenten de gratis Studentenbox. Met ruim 300.000 paginaweergaven op studentenbox.nl in augustus, een gemiddeld organisch bereik van berichten op Facebook van ruim 20.000 studenten en ruim 24.000 studenten die bij partners op de winkelvloer de Studentenbox ophalen, kan de Studentenbox gerust een begrip genoemd worden.

De Studentenbox biedt zowel online als offline unieke mogelijkheden om de doelgroep studenten te bereiken

De Studentenbox van augustus/september bevat alles voor een vliegende start van de studie. Zo bestaat de inhoud uit producten, kortingen en informatie.

boxconcepts

 

Happy Box

Opdrachtgever
Eigen beheer

Doelgroep
Huishoudens met kinderen

Consumenten kennis laten maken met producten in hun thuisomgeving
De Happy Box is een box gevuld met producten welke consumenten in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen proberen. De Happy Box wordt online besteld en thuisbezorgd bij de consument. Na ontvangst van de Happy Box is het mogelijk om de consument per e-mail te benaderen.

De Happy Box is gevuld met producten die consumenten in hun thuisomgeving kunnen proberen

De Happy Box kent verschillende edities. Per jaar worden er standaard 3 Happy Boxen ontwikkeld. Daarnaast zijn er speciale Happy Boxen rondom thema’s zoals vaderdag, moederdag, de vakantieperiode etc.

Één van de speciale edities is de Happy Holiday Box. Deze box wordt mede uitgedeeld aan kamperende gezinnen op campings in Nederland.


 

Custom made boxen

Opdrachtgever
ANWB

Doelgroep
Jongeren die net het rijbewijs hebben behaald

Verras (potentiële) klanten met een unieke box
Geregeld zetten wij onze kennis en enthousiasme in om voor bedrijven een eigen unieke box te ontwikkelen. De inhoud van de box wordt bepaald aan de hand van de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever.

Verras (potentiële) klanten met een geheel eigen box

Voorbeeld:
In opdracht van de ANWB hebben wij een Rijbewijsbox ontwikkeld en samengesteld. Jongeren tussen de 18 en 25 jaar en maximaal een jaar in het bezit van het rijbewijs konden deze Rijbewijsbox gratis aanvragen. De inhoud van de Rijbewijsbox was afgestemd op deze beginnend bestuurder en bevatte o.a. een jaar lang ANWB Pechhulp.

© Copyright 2017 Box Concepts - All Rights Reserved